40-jarig jubileum WSV Van Merlenhaven 2015

Op zaterdag 30 mei 2015 heeft WSV Van Merlenhaven op feestelijke wijze het 40-jarig jubileum van onze vereniging gevierd.
De evenementen commissie had deze avond georganiseerd in het Thalia Theater in IJmuiden met als thema “De zestiger jaren”.
Velen maakten gebruik van het gratis busvervoer naar het theater en bij binnenkomst werden we ontvangen met koffie, thee en een heerlijk, feestelijk versierd, gebakje.
De voorzitter opende de avond met een leuk verhaal over de geschiedenis van onze vereniging doorspekt met leuke rijmpjes, liedjes en gezellige anekdotes. Tevens vermeldde de voorzitter de heer J. Both, het enige lid van onze vereniging die al 40 jaar lid is.
Inmiddels werden we al goed voorzien van drankjes en hapjes en de leuke muziek zorgde al snel voor gezelligheid. De levende muziek op deze avond werd verzorgd door een zanger met een goede stem en een zeer gevarieerd en uitgebreid repertoire. Vele leden met partners maakten dan ook gaarne gebruik van de dansvloer onder aanvoering van Cor en Marlies Schonewille die o.a. een geweldige rock & roll show weggaven, fantastisch !!
Dat het volume van de zang en muziek van de bijzonder enthousiaste zanger en zijn geluidsman aan de hoge kant was hebben de meesten ten behoeve van de gezelligheid voor lief genomen.
Halverwege de avond werd in een aangrenzende zaal een heerlijk hapjes buffet neergezet waar gretig gebruik van gemaakt werd.
Tegen het eind van de avond vroeg Marianne Bal de aanwezige leden van het bestuur naar voren te komen en zij bedankte het bestuur voor het ter beschikking stellen van de middelen om deze avond te organiseren. Op zijn beurt nam de voorzitter het woord en bedankte de leden van de Evenementen Commissie voor het organiseren van deze feestavond en hun inzet om er een bijzonder gezellige avond van te maken.
Kortom het was een leuk feest, in een gezellige zaal met uitstekende catering en gezellige muziek door een enthousiaste zanger en gratis busvervoer van en naar de Van Merlenhaven en de Spaarneborgh haven. Werkelijk een heel geslaagde feestavond.
Leden van de Evenementen Commissie gaarne wil ik jullie namens alle aanwezigen hartelijk danken voor het organiseren van een bijzonder gezellig en memorabel 40-jarig jubileum feest.
Hans Sleeman
Secretaris
N.B. Foto’s zijn verzorgd door John Bal.